forget about the price tag
2011-06-30 / 00:50:32 / knösit

kom nyss hem från haparanda :)
köpte massa nya saker till mitt rum från ikea och så köpte jag en ny hjälm och ridhanskar från hööks. tänkte ju köpa en huvtröja också men den fanns inte i butiken så den ska jag beställa istället. :)
mamma köpte ett par nya skor åt mig också för att min gammla hade hål och var jätte slitna. så dom skorna är nu i sopkorgen i skopunkten. :) och sen var ju in på dendär stor godis butiken candy world också! :D





haparanda
2011-06-28 / 22:37:19 / knösit

imon ska jag, mamma, tessan och katta åka till haparanda. när vi är där så ska vi till ikea och till hööks. såg på tv:n att det var rea på ikea, bra tillfälle att åka dit då! på ikea ska jag köpa lite nya saker till mitt rum. :)
mommo har skickat med mig pengar så att jag kan köpa en ny ridhjälm och en HV polo tröja från hööks som förtidig födelsedagpresent. tack mommo! :D

haha, en snygg bild på mig i vintras.




ny header!
2011-06-27 / 01:00:39 / knösit

vad tycker ni om min nya header? pinkiz hjälpte mig att göra den. :D



min ponny är kung!♥
2011-06-25 / 21:16:06 / tävling & träning

tävlingarna i helgen gick super bra, min ponny var super bäst!

första dagen var cordon ganska seg, men var jätte duktig iallafall! i lc:n fick jag två stopp(alltså åtta fel) för att jag hade extremt dålig galopp, annars var han jätte duktig. och i lb:n gick det super bra! cordon var super duktig! vi fick två stopp, och det var på sista hindret...som var en trippelbarr... cordon stannde för att jag var jätte osäker för att jag aldrig hade hoppat en trippelbarr förut, men sista försöket hoppade han! duktig ponny!<3
andra dagen nollade jag både grunden och omhoppnigen i lc:n, kom trea men det vart bara två placerade för att vi var för få som tävlade. och i lc:n var han extremt taggad och jag hade super bra fart på honom, fick knappt stopp på hästen.. i lb:n så gick dom första hindrena bra ända tills vi skulle hoppa en oxer.. då råkade jag ta en jätte snäv sväng så att cordon stannade och jag trodde att han skulle hoppa så skulle precis ställa mig upp i sadeln och då tvärnitade cordon jag flög av, men jag landade på benen som tur var. men cordon var jätte duktig iallafall, så jag var inte precis missnöjd! ;D

här kommer lite bilder på mig och cordon från helgen!




snabbaste ponnyn!<3




trippelbarren! :DD




önska mig lycka till!
2011-06-22 / 23:29:47 / knösit

kommer kanske inte hinna blogga på hela helgen eftersom att det är tävlingar.
ska få låna amarettos shabrak(stvning?) och hoppplatta(om om cordon inte är för tjock så att säga) av angelica och amanda, tack för att jag får låna amarettos saker :D. önska mig lycka till i helgen! :D


Kajsa tar konfirmationen!
2011-06-22 / 16:30:59 / Allmänt

idag tar min kära syster kajsa konfirmationen. kika in på hennes blogg här--->www.kajaniiaa.soclog.se!

grattis kajsa!♥



taggataggataggatagga
2011-06-22 / 11:37:12 / tävling & träning

nu ska jag snart äta frukost och sen till stallet. ska bara skritta cordon idag för att vi ska tävla imorgon och på fredag. hoppas det går bra! jag och cordon ska ju starta våran "första" lb(1 meter) i  helgen.
så ska jag fira min midsommar. hur ska ni fira midsommar?



jag och cordon i jokkmokk 2011. dissa min min och kolla hur snygg cordon är ;)




rösta!
2011-06-22 / 01:39:08 / Allmänt

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



saknaden är stor!♥
2011-06-21 / 00:58:55 / knösit

29/5-2004, dagen då allt förändrades. En av dom personer som betyder mest för mig försvann ur mitt liv. Saknar dig så mycket, jag önskar att du kunde komma tillbaka. Du har varit på borta i snart 7 år och det gör ont att tänka på att du aldrig mer kommer komma tillbaka.♥

Jag saknar dig pappa, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta!♥
Mon varjalan du pappa, don boadat alu leahkit mu vaimus!♥



vill ha!
2011-06-20 / 20:36:22 / knösit

från hööks. 124:- på rea.

från hööks. 849:-

från hööks.649:-



världens bästa
2011-06-18 / 20:35:05 / tävling & träning

idag stod det dressyr på schemat med cordon. vi tränade lite galopp fattningar och arbetade lite i traven. cordon var super duktig! 
tränade mycket galopp fattningar för att cordon ska lyssna bättre på skänkeln och det har gett resultat! hoppas att cordon lyssnar lika bra på skänkeln imon som han gjorde idag!

midsommar ska jag fira med att tävla på hemmaplan med cordon. jag ska starta min "första" L:B, alltså 1 meter för cordon. nog för att det är en vecka kvar till midsommar men ändå ;)



sautusbäcken
2011-06-17 / 00:00:00 / min vardag

idag tog jag cordon till rundkorallen och longerade honom. lite olydig var han men annars var cordon jätte duktig! gick mycket bättre än senaste gången jag longerade honom.
när jag kom hem käkade jag och sen cyklade jag, angelica och busen och badade i sautusbäcken. var riktigt varmt i vattnet faktiskt!
en bild på mig och cordon när vi var på långritt i lördags.



i taket lyser stjärnorna
2011-06-16 / 22:01:51 / knösit

nu ska jag krypa ner under täcket med en skål med popcorn & en bra film. det blir att se i taket lyser stjärnorna. många säger att den är ganska sorglig men att den är bra. så jag litar på deras omdöme och ser den.





i ett ensamt rum ,en sekund blir tusen år
2011-06-14 / 13:38:50 / tävling & träning

har käkat frukost och klätt på mig+ att jag har hunnit städa mitt rum lite grann så nu tycker jag att det är hög tid för mig att åka till stallet. får se vad jag hittar på med cordon idag, kanske lite dressyr på stallplan?

jag och cordon i kurirenmästerskapen 2010.



busen är elak
2011-06-13 / 22:24:56 / tävling & träning

idag har jag varit ni stallet och ridit världens finaste ponni. red ut med buusen+ mini.
när vi hade ridit och fixat klar kvällen och de förde vi ut hästarna till beteshagen och drog hem till mig och käkade våfflor, gott!
nu kan jag inte skriva nå mer för att busen tvingar mig att göra massa äckliga sittupps och armhävningar och massa annat skit.. men sen blir det kladdkaka, det gillas stort!

en lycklig busen!<3



sommarlov
2011-06-11 / 02:32:18 / knösit

nu har man ett två månaders långt och skönt sommalov framför sig! sköööönt!
i sommar blir det att åka på kalvmärkning uppe i fjälls och sen ska man till pdol också. sen får man inte klömma kirunafestivalen! till luleå ska man visst också hinna och resten av tiden ska jag bara vara hemma och umgås med mina fina vänner.<3

om ungefär två veckor är det midsommar, eller när är det midsommar? på midsommar ska jag iallafall tävla midsommar tävlingarna på hemmaplan med världens finaste ponny cordon. kommer säkert att gå bra!

you are my star<3



never stop believing
2011-06-09 / 22:56:50 / min vardag

idag var det sista vanliga dagen i skolan och sen imon har vi skolavslutning. chill!
slutade redan vid 11, så vi gick och åt sen drog jag, busen, pinkiz, mandiz, angelica och fanny till stan.
vi gick och åt på safari och en var det barnledning med hästarna i järnvägsparken.

på eftermiddagen var jag med jossan, pinkiz och tilda. eller för var vi bara tre och sen kom tilda också.
köpte milkshake på ica, den var svingod!

jag, busen och pinkiz. nog är vi vackra!<3







on the top of the world
2011-06-07 / 14:32:42 / knösit

halvdag idag i skolan, det var ganska skönt faktiskt.
vakande tio över åtta för att vi "hade sovmorgon", anledningen till varför jag skiver sånadära kontiga flärpar är för att våran mentor sa till mig att jag skulle sprida i klassen att vi hade sovmorgon men det visade sig att vi inte hade det. lärarna hade visst ändrat sig precis efter att våran mentor hade pratat med mig och bestämt att vi skulle börja klockan åtta iallafall, så då trodde ju vi att vi skulle börja klockan nio. jag tycker själv att våran mentor är ganska snurrig så det förvånade inte mig att det var just hon som sa det.

efter skolan gick jag och pinkiz till coop och käkade på frasses, bara för att det inte var någon god lunch i skolan. sen gick vi in till kappahl och kollade runt lite grann. och jag hittade faktiskt ett par chinos som jag köpte. jag tyckte inte om dom först men sen när jag provade dom så insåg jag att dom var faktiskt väldigt snygga.

nu är jag snart påväg till stallet och rida. min häst kommer vara helt och hållet dyngsur för att det har typ spöregnat och han har inte haft något täcke på sig.. så jag blir väl antagligen kvar där ett bra tag.

mina nya byxor från kappahl.



don't dream your life, live your dream
2011-06-05 / 20:36:39 / min vardag

idag vaknade jag upp hos lo, hade sovit där. haha, jag, kajsa och lo sov alla tre i los 110cm säng, lite trångt var det ju men det gick!
sen gick kajsa hem för att hon skulle åka upp till stan. så jag och lo borstade tänderna och det sen cyklade vi till stallet. vi plockade upp amanda eftervägen också.
red ut cordon idag med lo+mini. vi red en bit efter byn och sen till vattnet. eftersom att det inte var så jätte kallt i vattnet så gick vi en bit med hästarna. cordon ville först inte gå i men tillslut gav han upp! sen red vi till ängarna där vi tog lite galopp.
nu sitter jag här och väntar på att min kära vän lo ska komma hem från träningen, blir väl att umgås med henne och kajsa på ett tag.

som rubriken säger: don't dream your life, live your dream.




norge- offersöy
2011-06-04 / 21:28:34 / Allmänt

nu har jag kommit hem från norge- offersöy. det var tänkt att vi skulle fiska men det blev inte av för att det blåste storm och regnade så det gick inte..
så vi var där i tre dagar och bara chillade och kände lugnet.
vi har också hunnit bestiga alla kullar som gick att klättra upp i och medans vi var på vårat lilla äventyr bland kullarna så har jag också hunnit fota lite bilder. enjoy!




















Välkommen till min nya blogg!
2011-06-02 / 09:39:20 / Allmänt



RSS 2.0